Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Langeweg 77 in Grootegast 9861 GC

Langeweg 77

9861 GC Grootegast
Prijs op aanvraag
0594 506 223

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1928 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING:

De verkoop van de (woon)boerderij met bijgebouwen en enige percelen weiland, staande en gelegen aan de Langeweg 77 te Grootegast, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie L, nummers; 2079 en 2082. De totale oppervlakte bedraagt 05.04.10...
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING:

De verkoop van de (woon)boerderij met bijgebouwen en enige percelen weiland, staande en gelegen aan de Langeweg 77 te Grootegast, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie L, nummers; 2079 en 2082. De totale oppervlakte bedraagt 05.04.10 hectare.

De aangeboden onroerende zaken:
De boerderij met ondergrond en een perceeltje achtergelegen weiland. Daarnaast worden enige percelen graslanden afzonderlijk aangeboden. De mogelijkheid bestaat ook om op het geheel in te schrijven. In totaal zijn er 5 verschillende kavels.

Omschrijving boerderij met bijgebouwen en enige percelen weiland:

Boerderij de “Graslanden” uit 1928 verkeert in authentieke staat en bestaat uit een voorhuis met aangebouwde schuur, enige overige opstallen, erf, tuin, ondergrond en enige percelen weiland samen groot 05.04.10 hectare. Op het erf staan nog 2 schuren/voormalige stallen. De boerderij biedt een unieke mogelijkheid voor dierenliefhebbers, mensen die vrij willen wonen en biedt ook een unieke kans om het geheel naar eigen inzicht in te delen. Op dit moment rust op het geheel een agrarische bestemming.

Woning
Begane grond: Via de oude voordeuren (oorspronkelijke staat) komt u in de centrale gang van circa 11m2, met aan weerszijden ruime (woon)kamers van respectievelijk circa 18m2 en circa 17m2. Achter één van deze kamers is achter de suitedeuren een (slaap)kamer te vinden van circa 15m2 met een vaste wastafel en inbouwkasten. Deze ligt ten opzichte van de woonkamer iets hoger en eronder bevindt zich de kelder. Voorts vindt u de eenvoudige keuken van circa 15m2. Dwars op de centrale hal/gang is een hal/gang met daaraan een eenvoudig achterhuis met toilet, douchecabine en vaste wastafel, een bijkeuken van circa 9m2 met toegang tot een eenvoudige houten berging van circa 25m2. Aansluitend ligt de schuur van circa 315m2. Het woongedeelte wordt verwarmd door middel van gaskachels.
Verdieping: via de trap komt u op de overloop die toegang geeft tot 3 slaapkamers van respectievelijk circa 6m2, circa 10m2 en circa 13m2 en nog een zolderruimte van circa 20m2.

Bijgebouwen:
Stal:
De stal is opgetrokken middels een stalenspantconstructie, een houtenkapconstructie en grotendeels gedekt met asbesthoudende golfplaten. De gevels zijn opgetrokken van halfsteensmuren. De stal is voorzien van een mestgang en mestkelders. Tevens is naast de stal nog een voormalig tanklokaal aanwezig. De totale oppervlakte bedraagt circa 400m².
Houten schuur:
De houten schuur is opgetrokken middels een houtenspantconstructie en is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De gevels zijn van hout en damwandprofielplaten. De totale oppervlakte bedraagt circa 265m².

Extra informatie:
De boerderij ligt net buiten de dorpskern van Grootegast op slechts 10 autominuten van station Grijpskerk (spoorlijn Groningen/Leeuwarden). Het centrum is op loopafstand. Daarnaast biedt de bus een goede verbinding met Groningen, Surhuisterveen, Zuidhorn, Leek en Leeuwarden.
Het dorp Grootegast, circa 23 kilometer van de stad Groningen, heeft een uitstekend voorzieningenniveau: royaal en divers winkelaanbod, uitgebreid verenigingsleven, sportmogelijkheden (zwembad 'de Woldzoom’, het sportpark 'de Leegens’ met o.a. speelweide, sporthal en voetbalvelden) en crèche, peuter- basis- en voortgezet onderwijs.

Bezichtiging:
Bezichtiging van de woning, bijgebouwen en de percelen grasland is mogelijk op de onderstaande momenten:
vrijdag 21 juni 2019 van 15.00 uur – 17.00 uur
woensdag 3 juli 2019 van 13.00 uur – 15.00 uur
Meer informatie aangaande de inschrijving en een brochure is op verzoek verkrijgbaar
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1928 Bouwjaar toelichting betreft hoofdgebouw Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg, vrij uitzicht en open ligging Indeling Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 50410 m² Overige inpandige ruimte 315 m² Externe bergruimte 665 m² Inhoud 1700 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Geen isolatie Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik staat leeg Huidige bestemming agrarisch Kadastrale gegevens Gemeente grootegast Sectie L Perceelnummer 2079 Oppervlakte 36425 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Grootegast Sectie L Perceelnummer 2082 Oppervlakte 13985 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in dit object en heeft u nog vragen? Vul dan onderstaande velden met eventueel een persoonlijke boodschap in en klik op de knop 'verzenden'. Er wordt dan namens u een mail naar ons toe gestuurd.

Wij zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.