Achterhof Makelaardij B.V.

Langestraat 40
9804 PL Noordhorn
Tel: 0594 507 709
info@achterhofmakelaardij.nl
Lentsesteeg, 6991 JC Rheden Prijs op aanvraag
Lentsesteeg in Rheden 6991 JC

Omschrijving

RHEDEN
Hoek Lentsesteeg/Arnhemsestraatweg


Unieke gelegenheid: BOUWKAVEL TE KOOP
Op een schitterende locatie, aan de rand van de Veluwe, is een royale bouwkavel gecreëerd. In samenspraak met Waterman Architectuur Projecten is deze locatie aan de landbouw onttrokken en geschikt gemaakt voor particuliere bewoning. Het is een unieke kans om nieuwbouw te plegen in het buitengebied. Landschappelijke inpassing en beleving hebben voorop gestaan bij het ontwerpen van de woning en de invulling van het gebied. Het ontworpen plan is ondertussen vergund (wijziging bestemmingsplan) en staat in grote lijnen vast. (Het plan ligt wat betreft de inhoud respectievelijk maatvoering en positie op het terrein vast. De visuele verschijningsvorm van de architectuur is afgestemd met de Gemeente en past binnen het welstandsprofiel dat als bindend moet worden gezien). De potentiële koper kan, in samenspraak met de bovengenoemde architect, de indeling binnen de muren nog aanpassen op basis van zijn specifieke programma van eisen.

De bouwkavel heeft een oppervlakte van 3.125m² eigen grond.
De omvang zoals thans ontworpen bedraagt voor de woning circa 300m² gebruiksoppervlak en een bijgebouw van circa 65m² gebruiksoppervlak. De bijgevoegde tekeningen geven een impressie van de mogelijkheden maar zijn “niet in beton gegoten”.

HUIDIGE GESCHETSE INDELING VAN DE WONING:
Het souterrain is thans, als voorbeeld, ingevuld met een technische ruimte, een gastenverblijf met aangrenzende badkamer, een wellness-centre/fitness, zwemruimte met aansluitend kleedkamer met douche en sauna.
De begane grond verdieping is thans, als voorbeeld, ingevuld met een hal/entree, toilet, royale woonkamer met aansluitend een keuken, bijkeuken en een slaapkamer met een badkamer.
Op de eerste verdieping is thans, als voorbeeld, ingevuld met een overloop, een technische ruimte, een badkamer en twee royale slaapkamers.

Naast dit hoofdgebouw is er de mogelijkheid voor een bijgebouw met een gebruiksoppervlak van maximaal 65m² waarin bijvoorbeeld een berging/garage en/of een kantoor/atelier gesitueerd kunnen worden.
Kortom mogelijkheden te over. Architect Peter van Dam van het architectenbureau kan in samenspraak maatwerk leveren ten aanzien van uw wensen c.q. eisen.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3125 m² Kadasteroppervlakte 3125 m² Kadastrale gegevens Gemeente Velp Sectie A Perceelnummer 846 Oppervlakte 3125 m² Eigendomssituatie Volle eigendom